Kész vagy a kezedbe venni az egészséged alakítását? Vagy hagyod, hogy a tüneteid uralkodjanak az életeden?

 
Izabella vagyok és Hashimotó szindrómával és inzulinrezisztenciával élek együtt. Hét éve ismerem és alkalmazom az autoimmun protokoll (AIP) étrendet és életmódot, hogy az autoimmun gyulladás következtében kialakult tüneteim eltűnjenek és a szervezetemben levő gyulladás gyökérokai megszűnhessenek. Hét éve vagyok autoimmun harcos és megyek ezen a nehéz de kifizetődő úton. Néha megálltam az út szélén, sokszor elestem, majd felálltam és néha úgy éreztem túl keskeny nekem ez az út, de még mindig rajta vagyok és megyek előre. Minden nap egy lépéssel előrébb. Ha szeretnél belevágni az AIP étrendbe, akkor tarts velem és megosztom veled az elmúlt évek tapasztalatait és buktatóit!  


Nem vagy benne teljesen biztos, hogy mi is az az autoimmun protokoll (AIP)?

Az AIP egy gyulladáscsökkentő, regeneráló gyógyító étrend, mely autoimmun betegségek szerteágazó tüneteinek kezelésében széles körben alkalmazott életmód terápia.


3 tipikus hiba, amelyek tönkrevághatják a fejlődésédet

Amikor elkezdtem az AIP-t természetesen követtem el jó nagy hibákat. Nem volt ott senki, aki azt mondta volna, ‘hé, hello, ne most akard lefutni a félmaraton!’ Itt összegyűjtöttem neked 5 olyan hibát, ami hátráltatja és nem elősegíti a gyógyulásodat.


Gyakorlati segítség az életmódváltáshoz – a megfontolt tervezés, a beépült szokások és a fenntartható megvalósítás háromszöge:

Az életmódváltás az étrendedben nem ott kezdődik, hogy a megfelelő minőségű és mennyiségű ételt magad elé teszed az asztalra. Ahhoz, hogy ezt tartósan meg tudd tenni előbb tervezned kell és változtatnod a szokásaidon. Akár olyan szokásokon is, amelyeknek semmi köze az evéshez. Ha az alapozást kihagyod, akkor olyan, mintha csúcsára állítva akarnál egyensúlyozni egy háromszöget. Nem fog menni. Fordítsd meg a háromszöget és a szemléletedet is és így már biztos alapokon áll a terved és az életmódváltásod. A megfontolt tervezés és az új szokások beépítése segít abban, hogy a mindennapokban megvalósíthasd az étkezésed megreformálását.

Megmutatom, hogyan használj tervezőlapokat a mindennapjaid megtervezéséhez

Szokásalakító tippeket kapsz, melyeket könnyen be tudsz építeni a mindennapjaidba

Recepteket és az étrended megváltoztatásához gyakorlati tippeket osztok meg veled


Maradt még kérdésed?

A gombra kattintva tudsz nekem írni személyes üzenetet, ha úgy érzed szükséged van még válaszokra.